Makyaj MAG

Garnier Skin Active Maskeler

Garnier markası oldukça başarılı ve uygun fiyatlı maskelere sahip, haftada bir veya bir kaç kere cildinize ekstra sevgi göstermek isterseniz maskeler harika bir yol! Aşağıda daha önceden incelediğimiz Garnier maskelerini bulabilirsiniz;

Ayrıca taze karışım maskelerine de göz atmayı unutmayın;

Bu ürünlerin içinden 1 kere kullanımlıktan çok daha fazla çıkıyor. Ürünleri 2 kerede kullanabilir veya daha eğlenceli hale getirmek için bir arkadaşınızla beraber kullanabilirsiniz. Tekrar kullanmak istiyorsanız kapaklı bir kabın içine alsanız daha iyi olur çünkü kuruyor.

Garnier Bal Maskesi

 

Garnier skin active bal ve seramid onarıcı maske özellikle kuru ciltlilere hitap eden, cilde yoğun nemlendirme sağlayan ve onaran bir maske. Kişisel deneyimim olarak bu maskeden çok memnun kalamadım çünkü yüzü yakıyor. Bu yakma iyi mi kötü mü  bilemiyorum ama rahatsız edici olduğu kesin! belkide cildim kuru olmadığı ve hassas olduğu için böyle bir tepki olmuş olabilir.

Garnier Bal Maskesi Nasıl Kullanılır?

Temiz cildinize nemlendirici uygulamadan önce sürün. Her tarafa eşit olacak şekilde. 10 dakika bekletin. 10 dakikanın sonunda hala yüzünüzde kalan ürünü masaj yaparak cildinize yedirin. Yıkamanıza gerek yok.

Garnier Skin Active Limon Maskesi

İçinde limon ekstratı bulunuyor ve kremsi bir halden çok jel gibi bir halde bulunuyor. Anında yüzünüzde bir aydınlık ve farklılık görebildiğiniz için gayet sevilecek bir maske. Cildinize uygular uygulamaz bir aydınlık veriyor, cildinizi yumuşatıp hafiften yatıştırıyor. Ayrıca limonun cilt temizlemesine ve hücre yenilenmesine de etkisi var.

Kullanım: Temiz yüzünüze uygulayın 5 dakika bekleyin ardından yüzünüzü yıkayın.

Garnier Matcha + Kaolin Maske Yorum

Temizleyici bir maske, kremsi bir yapısı var. İçinde Matcha çayı ve Kaolin kili var. Ciltteki ekstra yağlanmayı limitliyor ve parlamayı engelliyor. Karma ve yağlı ciltlerin daha dengeli olmasını sağlıyor ayrıca matcha yaşlanma etkilerini de geciktiriyormuş.

Garnier Matcha Kaolin Maske Kullananlar

Garnier Volcano Gözenek Sıkılaştırıcı Maske

Bu seride en etkili maskelerden bir tanesi bu. Özellikle karma ve yağlı ciltler için öneriliyor. Öyle mucizevi bir gözenek küçülmesi olmuyor ama gözle görüp fark edebildiğiniz bir küçülme oluyor. Tek kullanımda bu etkiyi vermesi harika.

Düzenli kullanımda gerçekten gözeneklerinizin baya baya küçüldüğünü görebilirsiniz. Ayrıca kullanımdan sonra cildinizi çok pürüzsüz ve yumuşak hissettiriyor. Genelde kil maskeleri cildi kurutur ama bu maskede öyle bir şey söz konusu değil.

Kullanım: Maskeyi temiz cildinize uygulayın. 3 dakika bekleyin. Yüzünüzü yıkayın.

Garnier Gözenek Sıkılaştırıcı Maske Kullananlar

Garnier Skin Active Aqua Maske

Özellikle kuru ciltliler, cildinde yavaş yavaş ince çizgiler olanlar için. Jel gibi bir kıvama sahip, içinde nar ve gliserin bulunuyor. Nar aslında cilt için çok güzel bir koruyucu madde. Bu maskenin asıl amacı cildin “susuzluğunu” gidermek yani kısaca yaşlanmaya başlamış ciltlerde ekstra nem sağlıyor. Kullandıktan sonra cildinizi oldukça yumuşak ve neme doymuş hissediyorsunuz.

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı