Makyaj MAG

Ombre Saç Modelleri

Ombre Modelleri

Platin Ombre

Gri Ombre

Mavi Ombre

Ombre Nasıl Yapılır?

Ombre saçın kendi renginden bir kaç ton açılmasıyla yumuşak bir geçiş sağlanarak, sanki yazın güneşten saç uçlarının rengi açılmış gibi bir yaz havası verilerek yapılır. Kullanımı tüm saçı boyatmaktan çok daha kolay ve zahmetsizdir. Dip boyası gibi bir sorunu yok çünkü, görünümü de oldukça kibar, hoş duruyor. Saçlarınızı açtıktan sonra bakımını yapmak da çok önemli, sarı saçlar her zaman kuaförden çıkınca güzel gözükür ancak belli bir süre sonra matlaşma ve turunculaşma (dore) görülür. Bunu engellemek için en iyi yöntem mor şampuanlar:

Ombre Fiyatları

Saç işlemleri fiyatları şehirden şehire, kuaförden kuaföre değişiyor tabii, bir ortalama fiyat verebiliriz ancak. ₺80 gibi bir fiyat ile başlayıp ₺400 ₺500 gibi rakamlara da ombre yaptırmak mümkün.

Siyah Saça Hangi Renk Ombre Olur?

Siyah saç aslında hemen hemen her rengi kaldırabilir ve güzel gösterebilir çünkü siyah çok temel bir renk ve diğer tüm renklerle birlikte iyi görünür. Farklı tarzlar için gri ombre veya mavi ombre deneyebilirsiniz. Kesinlikle böyle hafif alışılmamış renklerin siyah saçlarda çok güzel durduğunu düşünüyorum. Klasik renklerden vazgeçmem diyenler için direkt kendi saç renklerinden 2 ton açık kahverengiler, bal köpüğü gibi hafif karamel ombre saç renkleri yakışabilir. İyi bir yumuşak geçişle sarı bile siyah saçlara güzel durabilir.

Evde Ombre Nasıl Yapılır?

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı