Makyaj MAG

Minimalist Makyaj — 2017 Yaz

Son yılların en moda kelimesi; Minimalist biraz gereğinden fazla kullanılsa da harika bir akım. Makyajda da görmeye başladık ve oldukça memnunuz, minimalist makyajım püf noktalarını öğrenmek için okumaya devam edin.

Minimalist makyaj nedir?

Minimalizm aslında bir yaşam tarzıdır. Her şeyi minimumda yaşamaktır. Sade bir şekilde yaşamak diyebiliriz. Minimalist makyaj ise en az/en gerekli makyaj ürünlerini kullandığımız makyaj türü oluyor kısaca, 2-3 kat ürün kullanmak yok, gerek duyulmayan ürünleri kullanmak yok, sadece yüzünüzdeki hatları daha güzel ve belirgin göstermek için gerekli ürünler ve hazırsınız.

2017 yaz sezonunun en moda makyajı da minimalist makyaj! Aydınlık ve sağlıklı görünen bir cilt temiz göz makyajı ve doğal tonlarda bir ruj. Aşağıda farklı kombinasyonlar yazdık, hepsini uygulamanız için değil, farklı yollar gösterebilmek adına, aralarından siz istediklerinizi seçip uygulayabilirsiniz.

Cilt Makyajı

Göz Makyajı

Dudaklar

Kaşlar

Bu makyajın asıl odak noktası cilt, parlak doğal ve sağlıklı bir cilt tam olarak bu makyajın ana hattı. Bu görünümü de Strobing tekniği ile yapabilirsiniz, aydınlatıcılar bu konuda yardımcınız, strobing nedir, nasıl yapılır hepsini öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz;

Minimalist makyaj hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı