Makyaj MAG

Max Factor Mastertouch All Day Concealer — Göz Altı Kapatıcısı

Bugün yazımızın inceleme konuğu; Max Factor Mastertouch Göz Altı Kapatıcısı yeni bir göz altı kapatıcı arayışındaysanız veya almadan önce bu ürün hakkında bir inceleme okumak istiyorsanız hemen yazımıza bir göz atabilirsiniz.

Max Factor Mastertouch All Day Concealer

Dış görünüşünü aşırı zarif buluyorum. Renkleri ve ince bir kalem gibi görünümü çok güzel. Seyahat için de gayet kullanışlı bu paketi, sadece kalem taşıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz.

Max Factor Kapatıcı Blog

Kapatıcı likit bir yapıda ancak hızlı kuruyor uygulandıktan sonra ve yarı pudralı bir yapıya sahip oluyor kuruyunca. Çizgilere dolma yapıyor ama öyle aşırı değil, iyi bir pudra ile sabitlediğinizde çizgilere dolmasını biraz göz önünden kaldırabilirsiniz. Gözeneklere dolma yapmıyor. Aşırı kapatıcı değil ama hafif veya orta düzey göz altı morluklarına sahipseniz kapatıp güzel bir aydınlık vereceğinden emin olabilirsiniz. Bu ürünün en çok hafif aydınlatma efekti vermesini sevdim. Göz altlarını aşırı sağlıklı gösterdiğini düşünüyorum bu şekilde. 3 rengi var; 303 Ivory (en açık rengi) 306 Fair (orta renk, yine kısmen açık sayılabilir) 309 Beige (Koyu rengi)

Kesinlikle yeterli değil renkler ancak bir denemenizde fayda var eğer kendinize uygun rengi bulursanız göz altlarınızı gayet sağlıklı gösterecek uygun fiyatlı kapatıcıyı buldunuz demektir. Sabitlemek için bir pudra önerisine ihtiyacınız varsa şu yazımızı okuyabilirsiniz;

Max Factor Mastertouch Concealer Nasıl Açılır

Asansörlü kalem mekaniğine sahip, yani süngerin olduğu yeri değil, diğer tarafını çevirdiğinizde süngere bir miktar kapatıcı gelecektir. Ne kadar çevirirseniz o kadar fazla geliyor.

Max Factor Mastertouch Concealer Nasıl Kullanılır

Fondöteninizin altına veya üstüne uygulayabilirsiniz. Fondöteninizin üstüne uygularsanız göz altlarınızı aydınlatma işlemini de yapıyor. Sadece kapatıcılık istiyorsanız fondöteninizin altına uygulayabilirsiniz.

Max Factor Göz Altı Kapatıcısı Fiyatı

₺33.00 gibi bir fiyatı var, indirimde de sık sık oluyor.

Max Factor Concealer Kullananlar

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı