Makyaj MAG

Loreal Les Chocolats Ultra Matte Likit Ruj

Çikolata ve rujlar, çikolata kokulu rujlar? Evet, 12 harika rengiyle Loreal Les Chocolats!

Loreal Les Chocolats Likit Mat Ruj

Her özelliğinden önce ilk kokusundan bahsetmemiz gerek, çünkü rujların ismi bile bu kokusundan geliyor, çok güzel buram buram çikolata kokuyorlar ve canınızın feci derecede çikolata istemesine neden oluyor, ancak tat konusunda hiç çikolataya benzemiyorlar haha. Renklerin çoğunun da çikolatadan esinlenildiğini görebilirsiniz ancak renkler konusunda çok iyi iş çıkarttıklarını düşünmüyorum, yine de koleksiyonlarındaki 12 rengin arasında bazı harika renkler de bulunuyor.

Yapısı aslında Loreal’in diğer rujlarından alıştığımız bir yapışkanlıkta, hızlı kurumuyor ve bu biraz sorun ama gün içinde kolay kolay çıkmayan kalıcı bir mat ruj istiyorsanız o bir sürelik yapışkanlığın sorun olmadığını düşünüyorsanız bu ruj ile oldukça mutlu olabilirsiniz. Yapısı hakkında en güzel şey ise dudakları kurutmaması ve bundan dolayı oldukça pürüzsüz, çizgilere dolmayan bir uygulama sağlayabilmeniz.

Dudaklarda çok ağırlık yapmıyor ama çok ince yapılı rujlar olmadıkları için varlıklarını hissediyorsunuz, ayrıca yapısında da yapışkanlık var o yüzden aşırı rahat değiller ama eğer genelde ruj kullanan biriyseniz çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Rujlar kuruduktan sonra kesinlikle bulaşma yapmıyorlar, ayrıca çok yağlı yiyecekler yemediğiniz sürece kesinlikle çıkmıyorlar, özellikle yağ bazlı bir makyaj temizleyicisine ihtiyaç duyuyorsunuz bu rujları çıkartmak için ve yine de kolay kolay çıkmıyorlar.

Ayrıca aplikatörü de beklenmedik derecede iyi, uygulamayı çok kolaylaştırıyor ve ekstra bir fırçaya ihtiyaç duymuyorsunuz.

Loreal Les Chocolats Likit Mat Ruj Renkleri

Renklerin hemen hemen hepsinin kuruduğunda hafif daha koyu olduğunu düşünüyorum, o yüzden almadan önce swatchlara bakmanızı öneririm. Ayrıca özellikle açık renklerin pigmentasyonu koyu olanlar kadar yüksek değil, bazı renkleri 2 kat uygulamanız gerekebiliyor ve bu da kuruma süresini uzatıp yapışkanlık hissini arttırıyor.

Loreal Les Chocolats Ultra Matte Likit Ruj Fiyat

İnternette çok daha uyguna bulabiliyorsunuz, fiyatı ₺43,70 mağazalarda ₺59,90 gibi fiyatlara bulabiliyorsunuz, hatta ₺72,00 bile olabiliyor bu fiyat, loreal gibi bir marka için oldukça pahalı.

Loreal Les Chocolats Ruj Kullananlar

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı