Makyaj MAG

Gradient Lips Gradiyent Dudaklar — Kore Trendi

Kore bu güzellik, makyaj konusunda öncü ülke gibi, bir çok güzel ürün ve makyaj trendi oradan çıkıyor. Gradient lips bunlardan birisi ve uzun zamandır moda, nasıl yapıldığını öğrenmek ve ilham alacağınız fotoğraflar için okumaya devam edin.

Gradient lips nasıl yapılır?

Koyu veya açık renkler kullanmak sizin elinizde, açık renkler daha doğal ve bebek dudağı gibi bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Koyu renkleri ise Koreli bayanlar daha çok gece makyajlarında tercih ediyorlar.

2 Renk ruj ile gradient lips yapımı

Üstte anlattığımız en popüler ve basit olan versiyonu olsa da 2 ruj ile yapılanı da bir o kadar popüler, ikisini de deneyip kararı siz verebilirsiniz. Gereken sadece 2 adet ruj, birbiriyle yakın renkler olmalı birisi açık diğer ise 3-4 ton koyusu olmalı.

 

Gradient lips aslında başka şekillerle de kullanılabilir, açık renk dudağın iç kısmında koyu renk dışarıda veya sağdan sola şeklinde olabilir. Bu şekilde uyguladığınızda dudaklarınız daha dolgun görüneceği için dünyada en çok tercih edilen kullanım şekli budur. Ama sonuçta yaratıcılık sizin, sınır yok. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz  😉

Bu tarz dudaklarla en uyumlu makyaj için diğer yazımızı okuyabilirsiniz;

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı