Makyaj MAG

Feather Brows — Kuş Tüyü Kaşlar

Yıllarca makyajın bir sürü trendi kaşlar üzerine oldu, incecik kaşlar da moda oldu, kalın kaşlar da, sarı ve yokmuş gibi kaşların moda olduğu zamanları da gördük tabii, hatta bir aralar kaşları kazıtıp yerine dövme yaptırmak aşırı popülerdi, festival look dedik kaşlarımızın üstüne taşlar koyduk, eyelinerlarla şekiller çizdik ama bu trend bir başka! Adı Feather brows yani Kuş tüyü kaşlar!

Şu aralar kalın ve koyu renk kaşlar moda, bunun hepimiz farkındayız. Feather brows yapabilmek içinde ihtiyacımız olan kaş şekli de bu. İlk önce nasıl ortaya çıktığına bakalım sonra eğer isterseniz nasıl elde edebileceğinizi anlatacağım.

Aslında olay Finlandiyalı bir makyaj artistinin Instagram’da şaka yapmasıyla başladı. Stella bu fotoğrafının altına hadi bu kaşları trend yapalım ve günlük makyajımızda yer verelim yazdı. Şakayla başlasa da kısa sürede büyük bir trende dönüştü ve feather brows’u çok görür olduk instagramda. Günlük makyajımızda kendisine yer veremesekte (en azından kendim için konuşuyorum) festival makyajlarında bence çokta kötü durmayabilir diye düşünüyorum hatta şu resimdeki görüntüsü çok hoşuma gitti.

Aslında bunu yapmayı denedim, eğer benim gibi nasıl göründüğünü merak eden varsa nasıl yapıldığını anlatıyorum;

Siz ne düşünüyorsunuz? Günlük makyajınızda yer verir misiniz?

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı