Makyaj MAG

Anneler Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

Anneler gününe oldukça az zaman kaldı, eğer alacağınız hediyeyi tam kararlaştırmadıysanız mutlaka önerdiklerimize göz atın, 5 makyaj ve güzellik alanında anneler günü hediyesi!

Anneler Günü Hediyesi

Çiçek? Çikolata? Küçük ev eşyası? hepsi oldukça sıradan ve kabul edelim küçük ev eşyası gibi direkt kişiye özel olmayan hediyeler böyle günlerde alınmamalı. Böyle günlerde makyaj ve cilt bakımı kısaca güzellik alanında hediyeler kadınlar tarafından daha çok beğeniliyor, bu yüzden hazır anneler günü geliyorken sizinle bolca fikir alabileceğiniz bir hediye listesi hazırladık! Hazırsak hemen başlayalım.

Parfüm

Oldukça klasik bir hediyeden başlayalım, parfüm! klasik olabilir ama kesinlikle risksiz bir seçenek, çünkü oldukça kullanışlı. Ayrıca güzel kokuları kim sevmez ki? Herkesin sevdiği kokular farklıdır ve her parfüm herkeste aynı kokmaz ama yaz yaklaşıyorken bir kaç parfüm önerisi yaptığımız şu yazımıza bakmak isteyebilirsiniz;

Hava Nemlendirici / Buhar Makinesi / Difüzör

Evin bir odasına veya odanıza koyabiliyorsunuz ve evdeki kuru havayı nemlendiriyor, daha rahat nefes almanızı sağlıyor ve oldukça sağlıklı bir şey aslında bu havayı nemlendirme olayı. Bu ürünleri asıl kişiselleştiren ve güzelleştiren şey içine aromatik yağlardan 1-2 damla ekleyip kendinize ufak bir aroma terapi seansı yapabilmeniz, ayrıca evin de oldukça güzel kokacağından bahsetmemize gerek yok sanırım.

Bir çok farklı boyda, renkte ve fiyatta difüzör bulmanız mümkün bu yüzden iyi bir hediye opsiyonu oluyor.

FOREO LUNA 2

 

Her yaştan herkese verilebilecek çok güzel bir hediye! Eğer anneniz cilt bakımına ilgiliyse FOREO LUNA 2 harika bir hediye olur, tek bilmeniz gereken şey annenizin cilt tipi, 4 farklı seçeneğe sahip; karma, hassas, yağlı ve normal. Tamamen kişinin cilt tipine özel olduğu için çok daha kişisel ve güzel bir hediye seçeneği.

Cildi tahriş etmeden tüm kir ve makyaj kalıntılarından temizliyor ve arka kısmı ile anti-aging bir masaj sağlıyor bu özelliği ise anneleri en mutlu edecek yanı diye düşünüyorum ayrıca iki tarafı da düşünüldüğünde tek ürün ile hem cilt temizliği hem de anti-aging masaj aletine sahip olmak çok pratik ve iyi bir fikir gibi, daha ayrıntılı bir inceleme için aşağıdaki yazımıza göz atmayı unutmayın;

Jade Roller

Hayatımızda yeni yeni girmiş bir güzellik/cilt bakım ürünü roller, en popülerlerinden birisi de jade roller! Belli bir yaştan sonra cildimize masaj yapmak yaşlanma etkilerini azaltıyor, annelerimiz için de en çok istedikleri şeylerden birisi ciltlerinin geç yaşlanması ve kırışıklıkların olmaması. Jade roller ile aşağıdan yukarı hareketlerle yapılan masajlar kırışıklıkları ve cilt sarkmalarını önlüyor.

Ayrıca sıcak yaz günleri için jade roller’ı buz dolabınızda saklayıp soğuk masaj yapabilirsiniz. Sabahları bu cilt bakım rutinini yapıyorsanız uyanmanıza da oldukça yardımcı oluyor.

Minimalist Kolye

Son zamanlardan aşırı popüler olan bir şey daha varsa o da kesinlikle minimalist kolyeler ve bundan hiç şikayetçi değiliz! Farklı tasarımda ve fiyatta bir çok kolye bulmak mümkün ancak minimalist kolyeler hem daha ekonomik hem de çok şık görünüyorlar, yine de seçim sizin. Harf kolyelerde oldukça popüler, sizin adınızın baş harfi veya annenizin adını yazdırabilirsiniz.

Evde Manikür & Pedikür Nasıl Yapılır? - Tırnak Bakımı